Despre mine

jex

Eu sunt Radu. Am 30 de ani si imi place sa gandesc. Uneori prea mult. Dar tot acest sistem m-a adus pana aici si  la concluzia ca indiferent de ce mi se intampla in viata, ma voi avea tot timpul pe mine, deci trebuie sa am o relatie misto cu mine pentru a fi fericit.

In ultima vreme tot mai multi oameni imi cer ajutorul si aproape in fiecare zi stau de vorba cu cineva care trece printr-o depresie puternica declansata de incapacitatea de a intelege si de a face fata relatiilor interumane. Asa ca m-am decis sa pornesc acest blog pentru a ajuta mai multi oameni decat cei cu care ajung eu sa stau de vorba.

Fie ca treci prin terminarea unei relatii si ai fost propulsat dintr-o data in “vazduh”, fie ca esti intr-o relatie dar nu te simti deloc ok sau ca ti-ai dori o relatie dar nu reusesti sa conturezi una, cred ca articolele de pe acest blog te vor ajuta sa intelegi mai bine situatia in care te afli si de ce treci prin ea.

Articolele sunt concluziile mele pe care le-am obtinut dupa ce, ca si tine, am trecut prin tot felul de situatii si ulterior am tras tare pentru a intelege cine sunt, ce anume imi cauzeaza suferinta in viata si mai ales de ce si ce trebuie sa fac pentru a nu mai suferi din “cauze false”. M-am ajutat de tot felul de discutii cu prieteni,  terapeuti, am fost la workshop-uri, am apelat la carti si mai ales la inteligenta mea si la detasare. Insa perspectiva mea este cea in care trebuie sa traiesti la 100% situatiile, fara sa lasi mintea sa te tina pe loc din a lua decizii, pentru ca doar asa vei evolua. Si abia apoi sa stai si sa tragi concluzii.

In acelasi timp va voi oferi si unul din secretele fericirii si echilibrului in viata. Muzica. Veti gasi in acest blog si o sursa de muzica buna si pe care foarte probabil nu ati mai ascultat-o anterior. Enjoy and Cheers!

Leave a comment